Jag hade drömt om ett eget företag i många år men alltid varit lite feg för att ta det sista steget fullt ut. Bakning har jag alltid gillat och det hade då varit till vänner och bekanta men när okända människor ringde och ville beställa tårtor då var det dags att fundera på att gå steget längre. När jag väl började planera för att starta ett företag men i mycket litet litet format så fick jag ett telefonsamtal, det telefonsamtalet har förändrat mitt liv.

Plötsligt hände allting väldigt snabbt, jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Nu sitter jag här med eget bageri, där jag får utlopp för min passion som är TÅRTOR och bakning överlag. Jag älskar det jag gör och allt jag gör är med stor kärlek.

Det finns ingenting bättre än att se minerna på människor som beställt en tårta av mig, barn som skiner som solen eller bara gapar och undrar, är det en tårta? Kan man äta den?
Obetalbar bekräftelse är det vad det är att få se dessa miner och det gör mig lycklig att göra andra människor glada.

Vill redan nu även tacka alla som ställt upp och hjälpt mig, Ina du är en klippa och mentor för mig, ett stort extra tack till dig. Lotta som gjort min vackra logo och självklart min älskade sambo och min dotter för att ni står ut med att jag varit väldigt frånvarande den sista tiden.

Tack tack och åter tack för allt!

För er som är nyfikna på mina tårtor, kika runt lite och hör av er jag bakar dem med kärlek och speciellt bara för dig!
Mitt bageri är litet och jag jobbar ensam så är ni intresserade beställ i god tid.
Tack för att just du tittade in på min sida och välkommen åter.

Annika Juuso
Tårtmagi
Annika Juuso
Annika Juuso

Affärsidé

Specialbageri för special designade tårtor,cupcakes och diverse bakverk.
Kursverksamhet.

 

 

För frågor e-posta till
tartmagi@live.se