Varje bröllop är unikt!

I lördags var det dags för bröllopstårta och den tårtan tog tid men var så rolig att göra. 
Tårtan innehöll browniebotten, mangomousse och chokladsockerkaka.
Sedan var den spacklad med marängsmörkräm med smak av vanilj och täckt med sockerpasta i vit chokladsmak.
Rosorna gjorde jag i sockerpasta(gumpaste) och sedan var det brushed embroidery tekniken på spritsningen. Jag fullkomligt älskar den tekniken, den tar lång tid men det är så roligt.
Nu är det en ny vecka med nya utmaningar.
Ha det gott i solen
/ Annika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Tårtmagi » Dags för ny hemsida!:  ”Tack Ida! Spännande, ska absolut ta en titt på din sida. Mvh Annika”

  • Ida » Dags för ny hemsida!:  ”Grymt fin tårta :) kolla gärna in på min blogg http://coffeeandcupcake.blogg.se ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln